Λεβαδειακός-ΟΦΗ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες που επέλεξαν να παρατάξουν οι Παπαδόπουλος, Κόντης για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Λεβαδειακός και ΟΦΗ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ένα ιστορικό ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα παρατάξει την ομάδα του με το κλασικό 4-2-3-1. Ο Λοντίγκιν θα υπερασπιστεί την εστία με τους Λιάγκα και Μάγκνουσον να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ Τσάπρας και Βήχος θα παίξουν στα άκρα της άμυνας.
Τσόκαϊ και Κωστή θα παίξουν στη μεσαία γραμμή με τον Γκούμα να είναι ο επιτελικός μέσος και στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Παλάσιος, Μπάλτσι και Όζμπολτ.
Από την πλευρά του ο Χρήστος Κόντης θα παρατάξει τον ΟΦΗ με το γνωστό 3-4-3 έχοντας τον Χριστογεώργο στην εστία και στην άμυνα τους Λαμπρόπουλο, Κρίζμανιτς και Κωστούλα. Οι δύο φουλ μπακ θα είναι οι Γκονθάλεθ και Αθανασίου, ενώ στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Ανδρούτσος και Αποστολάκης. Φούντας, Νους και Σαλσίδο θα αγωνιστούν στην επίθεση.