Στην ΕΠΟ ο Μάριος Ηλιόπουλος για την εκδίκαση της πειθαρχικής δίωξης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα
Στα γραφεία της ΕΠΟ κατέφτασε ο Μάριος Ηλιόπουλος για την εκδίκαση της πειθαρχικής δίωξης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό
Στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ κατέφτασε ο Μάριος Ηλιόπουλος για την εκδίκαση της πειθαρχικής δίωξης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εναντίον του και της ΠΑΕ ΑΕΚ
Περίπου 40 λεπτά πριν από την εκδίκαση της ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έφτασε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ιδιοκτήτη της, Μάριου Ηλιόπουλου, για τις δηλώσεις μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, με την «Ένωση» να ζητάει και να παίρνει αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης την Τετάρτη (11/2).
Η ημέρα αυτή έφτασε, με τον διοικητικό ηγέτη του δικεφάλου να βρίσκεται από τις 15:15 στα γραφεία της ΕΠΟ συνοδευόμενος από τον δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (06/02) το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League επέβαλε στον Ηλιόπουλο ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Τιμωρία που εξέτισε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό δίχως να έχει δικαίωμα να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια αλλά μόνο στις κερκίδες του γηπέδου των Σερρών..