Κόντης: «Υποφέραμε σε κάποιες στιγμές από τον Λεβαδειακό»
Ο Χρήστος Κόντης μίλησε για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Λεβαδειακού.
Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ που επικράτησε με σκορ 3-2 του Λεβαδειακού στο Ηράκλειο και ο Χρήστος Κόντης συνεχάρη μετά το τέλος της αναμέτρησης τους παίκτες του.
Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Χρήστος Κόντης:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Υποφέραμε, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, με μια πολύ καλή ομάδα. Καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι, προηγήθηκε ο Λεβαδειακός, γυρίσαμε το παιχνίδι, μας ισοφάρισε ο Λεβαδειακός ξανά, αλλά ήμασταν εκεί και δυνατοί, στοχοπροσηλωμένοι στο σχέδιό μας, σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Στο τέλος πήραμε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Σιγά σιγά ενσωματώνονται και τα νέα παιδιά. Κάναμε κάποιες κινήσεις που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν πολύ. Έχουμε μια νεανική ομάδα, με πολλούς Έλληνες παίκτες, πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, και μία ομάδα που έχει με ομοιογένεια, όποιος μπαίνει είναι σαν να παίζει χρόνια. Σήμερα όπως είπα ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι, υποφέραμε σε κάποιες στιγμές αλλά ο στόχος επετεύχθη, αυτό που θέλαμε να κάνουμε το πετύχαμε και τώρα ο στόχος μας είναι στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου».