Αναβλήθηκε η απολογία του Ηλιόπουλου
Έπειτα από αίτημα της ΑΕΚ η απολογία του Μάριου Ηλιόπουλου στην Πειθαρχική της ΕΠΟ αναβλήθηκε.
Για την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε η απολογία του Μάριου Ηλιόπουλου ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Το συγκεκριμένο θέμα αφορά στις δηλώσεις του μετά το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καθώς και την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ μετά το παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας.
Όπως έγινε γνωστό ο Μάριος Ηλιόπουλος θα παρουσιαστεί κανονικά την Παρασκευή (6/2) στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, αφού εκκρεμεί μία ξεχωριστή διαδικασία.
Αναλυτικά ο λόγος που κλήθηκε σε απολογία:
«Βάσει των αναφερομένων στο από 1/2/2026 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 1/2/2026 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/26/259671 από 3/2/2026 Έκθεση της Αστυνομίας", στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 α’ ι, 11 παρ. 3, 4, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, 2 α’ ιιι), 3 περ. Ι α’ ε’, 5 παρ. 1, του Π.Κ. της ΕΠΟ».