Η Αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά

Η ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε πως οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν στη Λιβαδειά.

Η Αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά

Ο Λεβαδειακός έχει διαθέσει τη θύρα 4 για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και χθες μάλιστα έγινε γνωστό πως άνοιξε και η θύρα 5 για τους φίλους των Πειραιωτών, αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας της Βοιωτίας.

Την Κυριακή το απόγευμα ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει κανονικά στο πλευρό του τον κόσμο του, όμως, πριν λίγη ώρα η ελληνική Αστυνομία μέσω του twitter της έκανε γνωστό πως απαγορεύεται η μετακίνηση των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

«Απαγόρευση μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Κυριακή 13-01-2019 και ώρα 17:15 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς», αναφέρει χαρακτηριστικά το τίτβιασμα της ελληνικής Αστυνομίας.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, αλλά ο κόσμος των «πράσινων» βρέθηκε κανονικά στο γήπεδο. Το θέμα είναι πως ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει προμηθευτεί κανονικά εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας του Λεβαδειακού. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί, διότι ήδη αρκετός κόσμος έχει στα χέρια του εισιτήρια για τη Λιβαδειά.