Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την εθελοντική αιμοδοσία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 7 Φεβρουαρίου.

Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Οι Πειραιώτες θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη τους εθελοντική αιμοδοσία στο φαληρικό γήπεδο το προσεχή Σάββατο (7/2) στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026 στο χώρο της αίθουσας τύπου (είσοδος θυρών 33-35) στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985.

Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος για χρήση από τους Αιμοδότες.

Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Η Αιμοδοσία δίνει ζωή.

Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110