Πανικός σε ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Η νέα συμμαχία και ο Ολυμπιακός που τους τρομάζει

Πως οι δύο Δικέφαλοι ήρθαν ξανά κοντά και συμπορεύονται εναντίον των «ερυθρόλευκων»

Πανικός σε ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Η νέα συμμαχία και ο Ολυμπιακός που τους τρομάζει

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η περιβόητη συμμαχία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ έσπασε. Τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν τον Μάιο του 2017, στον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο, ο οποίος είχε σημαδευτεί από πολύ σοβαρά επεισόδια ενώ το γυαλί έσπασε οριστικά μετά την περυσινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα, την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο και εν τέλει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις από τη μία εναντίον της άλλης πλευράς έγινε για κάποιο μόνιμο καθεστώς αλλά όλα πλέον δείχνουν ότι η συγκεκριμένη κατάσταση ανήκει στο παρελθόν και ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα συμμαχία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Ολυμπιακό. Οι δύο μπαίνουν και πάλι στο ίδιο στρατόπεδο για να αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους». Προφανώς, ο πανικός τους έχει να κάνει με την καλή εικόνα που βγάζουν οι ερυθρόλευκοι, την ακριβώς αντίθεση της ΑΕΚ και την αγωνιστική αποδυνάμωση του ΠΑΟΚ με τη φυγή του Πρίγιοβιτς.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Live Sport, «τα βρήκαν ΠΑΟΚ - ΑΕΚ». Το σχετικό σχόλιο στην πρώτη σελίδα αναφέρει: «Πως οι δύο Δικέφαλοι ήρθαν ξανά κοντά, συμπορεύονται εναντίον του Ολυμπιακού και «τελειώνουν» τον Μπαταγιάννη. Ο «πάγος» που υφίσταται μεταξύ Σαββίδη, Μελισσανίδη και η συμφωνία των συνεργατών τους...».

Είναι σαφές ότι Μελισσανίδης και Σαββίδης αισθάνονται από τώρα την «ερυθρόλευκη» απειλή και γι' αυτό προετοιμάζονται μαζί για έναν σκληρό δεύτερο γύρο. Προσπαθούν να αποκτήσουν τον έλεγχο σε κάθε εξωαγωνιστικό τομέα και γι' αυτό φέρονται διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Λίγκας Βαγγέλη Μπαταγιάννη. Κάνουν λόγο για δυσαρέσκειά τους για τη στάση του στο θέμα της αποχής των διαιτητών αλλά το κυριότερα πρόβλημα είναι ότι υπήρξε αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Γι' αυτό θέλουν να τον ρίξουν από τον προεδρικό θώκο του Συνεταιρισμού.