Στο Λεβαδειακός - Ολυμπιακός άνθρωπος της Τζένοα!

Η ομάδα της Γένοβας βρήκε τον αντι-Κούτρη στο πρόσωπο του Τζουζέπε Πετσέλα της Ουντινέζε, ωστόσο, θα έχει απεσταλμένο στο κυριακάτικο ματς της Βοιωτίας.

Στο Λεβαδειακός - Ολυμπιακός άνθρωπος της Τζένοα!

Τα βρήκε σκούρα η Τζένοα στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Κούτρη. Απορρίφθηκε η πρώτη της πρόταση που ήταν στα 5 εκατομμύρια ευρώ και λέγεται ότι δέχτηκε και δεύτερο «όχι». Κατάλαβε με λίγα λόγια ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν τον «Λέο» σε τούτη τη μεταγραφική περίοδο και πώς αν τυχόν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να μπουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της πειραϊκής ΠΑΕ.

Η ομάδα της Γένοβας λοιπόν κινήθηκε την Παρασκευή (11/1) αστραπιαία και απέκτησε τον 21χρονο Τζουζέπε Πετσέλα από την Ουντινέζε με τη μορφή δανεισμού και έχοντας στους όρους της συμφωνίας μεταξύ άλλων και οψιόν αγοράς 7 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι. Βρήκε λοιπόν τον αντι-Κούτρη στο πρόσωπο του Πετσέλα.

Ωστόσο, εδώ και μερικές ώρες έχει σημάνει «συναγερμός» στην Βοιωτίας, καθώς άνθρωπος της Τζένοα θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου της Λιβαδειάς για να παρακολουθήσει το κυριακάτικο ματς Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Ποιος είναι αυτή τη φορά ο ποδοσφαιριστής που θα έχει στραμμένη την προσοχή του ο Ιταλός απεσταλμένος; Λογικά όχι ο Κούτρης, από τη στιγμή που πήρε αριστερό μπακ. Θα κάνει το ταξίδι για να ξαναδεί από κοντά τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο νεαρός φορ του Λεβαδειακού (γιος του παλαίμαχου αμυντικού των Πειραιωτών, Βασίλη Ιωαννίδη) δεν έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και ομάδων από το εξωτερικό μεταξύ των οποίων και της Τζένοα.