Ολυμπιακός: Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς με τα εξτρέμ

Ψάχνει για εξτρέμ ο Ολυμπιακός και θα πάρει εφόσον βρει κάτι καλύτερο από τους υπάρχοντες, ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός «ταλαιπωρεί» το μυαλό του για το ποιον θα αφήσει εκτός αποστολής από το ματς της Λιβαδειάς (13/1, 17.15).

Ολυμπιακός: Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς με τα εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το Σάββατο (12/1) την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και δεν ξέρει ποιον να πρωτοεπιλέξει για την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα για Λιβαδειά.

Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλός» του έγκειται στους εξτρέμ. Ο Ολυμπιακός ψάχνει για ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης και θα πάρει παίκτη εφόσον βρεθεί κάτι καλύτερο από τους υπάρχοντες, ωστόσο, την ίδια στιγμή ο Μαρτίνς δεν ξέρει ποιον να αφήσει εκτός αποστολής από τους εξτρέμ που έχει ήδη στα χέρια του.

Στην Ξάνθη χρησιμοποίησε τους Φετφατζίδη και Ναουέλ στο αρχικό σχήμα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έριξε στη μάχη και τον Γιώργο Μασούρα. Στην Αθήνα είχε αφήσει τον τραυματία Ποντένσε και τον Λάζαρο.

Τώρα, ο Ποντένσε έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ο Χριστοδουλόπουλος είναι πανέτοιμος, ο Μασούρας πάει μια χαρά στις προπονήσεις, ο Ναουέλ το τελευταίο διάστημα έχει πάρει αρκετά ματς στα πόδια του και ο Φετφατζίδης επανήλθε δειλά-δειλά στα επίσημα ματς.

Δεν πρόκειται να τους πάρει όλους στην Λιβαδειά. Ο Μαρτίνς θα αφήσει έναν (ίσως και δύο) στον Ρέντη, γιατί δεν γίνεται να τους χωρέσει στη 18άδα… Οπότε, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στην ανακοίνωση της αποστολής, ποιος από την πεντάδα των εξτρέμ θα παρακολουθήσει το ματς με τον Λεβαδειακό από την τηλεόραση.