Ελαμπντελαουί-Κούτρης: Δύο μπακ από «χρυσάφι»

Εκατομμύρια ευρώ έχουν στρωθεί στα πόδια των δύο ακραίων αμυντικών του Ολυμπιακού με τη διοίκηση να μη συζητάει το ενδεχόμενο παραχώρησης τους.

Ελαμπντελαουί-Κούτρης: Δύο μπακ από «χρυσάφι»

Το ρόστερ του Ολυμπιακού διαθέτει ποδοσφαιριστές που αρέσουν σε συλλόγους του εξωτερικού και έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα στην πλατεία Αλεξάνδρας για να τους κάνουν δικούς τους. Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν έχουν σκοπό να δώσουν κανέναν από τους βασικούς τους παίκτες κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Τα δύο πιο «καυτά» ονόματα των «ερυθρόλευκων» είναι δύο του μπακ. Ομάρ Ελαμπντελαουί και Λεονάρντο Κούτρης. Για τον πρώτο επιμένουν στη Βρετανία πως η Σέλτικ έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον και έχει καταθέσει μία πρόταση ύψους 4.500.000 € στον Ολυμπιακό. Για τον δεύτερο απορρίφθηκε η πρόταση ύψους 5.000.000 € από την Τζένοα.

Και για τους δύο τα χρήματα που απαιτεί ο Ολυμπιακός για να τους παραχωρήσει είναι πάνω από 8.000.000 € και δεν έχει σκοπό να τους δώσει αυτή τη στιγμή. Ο πήχης έχει μπει αρκετά ψηλά στην ομάδα και δεν θέλει να χάσει κάποιο από τα βασικά της στελέχη ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν που έχει πολλά και σημαντικά παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει δύο μπακ από «χρυσάφι», δύο ποδοσφαιριστές που κάνουν όλη τη δουλειά στην ομάδα και έτσι όπως έχει «χτιστεί» να παίζει. Κούτρης και Ομάρ είναι απαραίτητοι για τον Πέδρο Μαρτίνς, όμως από την άλλη είναι ξεκάθαρο πως υπάρχουν ευρωπαϊκοί σύλλογοι, οι οποίοι θα πιέσουν τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Η πρόθεση της διοίκησης είναι να καθίσει στο τραπέζι με τους υποψήφιους αγοραστές το καλοκαίρι. Αν όμως έρθει η μεγάλη πρόταση που καλύπτει τους παίκτες και τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού θα γίνει ανατροπή του σκηνικού; Στον Πειραιά επιμένουν πως «όχι», όμως, με τις μεταγραφές κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά.