Ολυμπιακός: Πρώτη φορά το βλέπει αλλιώς ο Μεντιλίμπαρ!
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι έτοιμος να κάνει κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει με τον Βόλο, αλλά επιβάλλεται λόγω Άγιαξ.
Το ρεπορτάζ λέει ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα προχωρήσει σε κάμποσες αλλαγές στο παιχνίδι με τον Βόλο σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στη Λεβερκούζεν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Το είχε πράξει έως έναν βαθμό και μετά το 0-0 με την Πάφο. Τότε είχε προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, επειδή ήταν ξεκίνημα της σεζόν, ακόμη δεν είχαν φουλ αγωνιστικό ρυθμό οι παίκτες του και ήθελε κατά κάποιο τρόπο να μοιράσει τον χρόνο, γιατί τα πόδια ορισμένων ήταν βαριά.
Εδώ όμως έχει να κάνει ξεκάθαρα με το γεγονός ότι ο Μεντιλίμπαρ είναι σαφές ότι έχει στο μυαλό του το παιχνίδι με τον Άγιαξ. Δεν τον αδικούμε φυσικά... Εκεί παίζεται όλη η ευρωπαϊκή χρονιά του Ολυμπιακού. Εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα πάει στα μπαράζ του Φεβρουαρίου ή όχι.
Στο παιχνίδι με τον Βόλο σκοπεύει να προχωρήσει σε κάμποσες αλλαγές και αν θέλετε την άποψή μας, πολύ καλά θα κάνει! Γιατί έχει άλλωστε 25-26 παίκτες στο ρόστερ; Για να τους επιστρατεύει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Βέβαια, μεταξύ των αλλαγών που θα γίνουν, θα είναι και οι Ελ Κααμπί και Ποντένσε που δεν ξεκίνησαν κόντρα στη Λεβερκούζεν. Όμως, από την ενδεκάδα που παρατάχθηκε κόντρα στους Γερμανούς, ο Τζολάκης είναι ο σίγουρος και από εκεί και πέρα παίζεται άλλη μία θέση ανάμεσα σε Ροντινέι ή Κοστίνια για το δεξί άκρο της άμυνας. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα μας προξενήσει καμία εντύπωση αν δούμε νέα πρόσωπα.
Ο Μεντιλίμπαρ που πάντοτε είναι της άποψης ότι προέχει το ματς που ακολουθεί, αυτό με τον Βόλο δηλαδή, τώρα φτιάχνει διπλό πλάνο για τη νίκη κόντρα στους Θεσσαλούς και για το διπλό στο Άμστερνταμ. Όχι ότι δεν τον απασχολεί το ματς με τον Βόλο, αλλά εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση, αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι θα πρέπει να ανοίξει το ροτέισον, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Κι εδώ που τα λέμε, αν δεν παίξουν με τον Βόλο οι Ονιεμαέτσι, Νασιμέντο, Καλογερόπουλος, Στρεφέτσα κλπ, πότε θα παίξουν;