Μπουχαλάκης: Πρωταθλητής το 2019, θα μάς βοηθήσει ο Σολδάνο

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα έκανε ευτυχισμένο τον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος μίλησε επίσης για την Ευρώπη, αλλά και για τον Φράνκο Σολδάνο.

Μπουχαλάκης: Πρωταθλητής το 2019, θα μάς βοηθήσει ο Σολδάνο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπουχαλάκη στα κανάλια Novasports για:

Το τι θα ήθελε για το 2019: «Το πρωτάθλημα θα με έκανε ευτυχισμένο και θα ήθελα το 2019 να είμαι πρωταυθλητής. Επίσης μια καλή πορεία στην Ευρώπη θα είναι το ίδιο σημαντική. Έχουμε όλες τις δυνατότητες φέτος, η κλήρωση είναι στα μέτρα μας και αν είμαστε αυτοί που πρέπει τότε πιστεύω μπορούμε να προκριθούμε. Το ρόστερ είναι ιδανικό και πολύ ποιοτικό για να φτάσουμε φέτος πιο μακριά».

Το αν βοηθάει το μεγάλο ρόστερ: «Όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν, είναι και το κύπελλο, είναι και η Ευρώπη, οπότε μέχρι τον Μάρτιο θα είμαστε σε φουλ πρόγραμμα, Χρειάζονται όλοι οι παίκτες οι οποίοι για να είναι στον Ολυμπιακό έχουν την ποιότητα να αντεπεξέλθουν».

Το αν θα επηρεάσει η αποχή: «Σίγουρα έχουμε χάσει το ρυθμό μας, οπότε χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Νομίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια το μέλημα είναι το αποτέλεσμα και μετά να βρούμε τα πατήματα μας. Παίζουμε σε δύσκολες έδρες οπότε πιο σημαντικά είναι τα αποτελέσματα».

Τη δυσκολία του πρωταθλήματος: «Έχω την εντύπωση ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις όλα τα ματς είναι δύσκολα. Με κανέναν αντίπαλο δε λες θα περάσω εύκολα. Εξαρτάζαι από την ομάδα μας αλλά πρέπει να δίξουμε προσοχή σε κάθε αγώνα και όχι να κοιτάμε τα ντέρμπι και την Ευρώπη. Οι πιο μικρές ομάδες έχουν βελτιωθεί και αυτά τα ματς είναι που σου δίνουν και το πρωτάθλημα».

Το ματς με το Λεβαδειακό: «Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υπομονή. σίγουρα ο Λεβαδειακός θα περιμένει πίσω, πρέπει να δούμε και τον καιρό, να έχουμε υπομονή και να είμαστε πιο εύστοχοι το 2019».

Τον Σολδάνο:
«Ο Σολδάνο πιστεύω θα βοηθήσει, έρχεται από μια αποχή, θέλει λίγο χρόνο μέχρι να βρεις κάποιες παρέες, να μιλήσεις με τους συμπαίκτες του, θέλει λιγο χρονο. Όλα τα παιδιά είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε γιατί έχουμε καλό κλιμα στα αποδυτήρια».