Κι άλλος μνηστήρας - Πόσα δίνει στον Ολυμπιακό η Σέλτικ για τον Ομάρ

Ψηλά στη λίστα των Σκωτσέζων ο Νορβηγός καθώς βλέπουν στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Μίκαελ Λούστιγκ.

Κι άλλος μνηστήρας - Πόσα δίνει στον Ολυμπιακό η Σέλτικ για τον Ομάρ

Μετά τη Σαουθάμπτον που σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ενδιαφέρεται για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Νορβηγός αμυντικός μπαίνει στο στόχαστρο και της Σέλτικ.

Αυτό αναφέρει η Daily Record σύμφωνα με την οποία ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι πιθανό να είναι ο αντικαταστάτης του Μίκαελ Λούστιγκ. Το δημοσίευμα τονίζει ότι έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το 2021 και γι' αυτό η πρόταση που ετοιμάζουν φτάνει τα 4 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 4,5 εκ. ευρώ.

Η Σέλτικ αρχικά προσπάθησε να αποκτήσει για τη συγκεκριμένη θέση τον Βέλγο διεθνή, Τίμοθι Καστάν, ο οποίος αγωνίζεται στην Αταλάντα. Όμως οι απαιτήσεις των Ιταλών ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τους Σκωτσέζους.

«Ο Ελαμπντελαουί δεν δεν έχει τέτοια απαγορευτική τιμή και βρίσκεται πλέον στη λίστα των μεταγραφικών στόχων. Οι σκάουτερ της Σέλκτικ έχουν καταρτίσει μια λίστα με τα πλεονεκτήματα του αμυντικού του Ολυμπιακού, τα οποία τον καθιστούν σημαντικό υποψήφιο για τη θέση που ψάχνει παίκτη η ομάδα...», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.