Παναθηναϊκός: Δύσκολα ο Τζούριτσιτς με ΑΕΚ
Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία στην προπόνηση της Παρασκευής κι είναι απίθανο να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής (18/01, 21:00) απέναντι στην ΑΕΚ για τη 17η αγωνιστική της Super League.
Ούτε σήμερα...
Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς δεν μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού (αφού επιδόθηκε σε ατομικό και θεραπεία) και οι πιθανότητες να προλάβει το κυριακάτικο (18/01) ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εκμηδενίστηκαν ουσιαστικά, αφού απομένει μόνο μία προπόνηση πριν βγει η αποστολή.
Η αυριανή (17/01).
Aκολούθως ο Ράφα Μπενίτεθ θ' ανακοινώσει με ποιους παίκτες θα πάει στο ματς.
Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
«Με σαφή προσανατολισμό στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (18/1, 9 μ.μ.) πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Τζούριτσιτς, ενώ ο Ντέσερς συνέχισε τη θεραπεία του»