Ο Στιλ, ο Ολυμπιακός και το… αλαλούμ στη Νότιγχαμ

Τη στιγμή που οι Άγγλοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι ο 34χρονος γκολκίπερ δύσκολα θα παραμείνει στην Φόρεστ, ο Αϊτόρ Καράνκα φέρεται να τον προορίζει για βασικό το Σάββατο (12/1) με την Ρέντινγκ. Τι συμβαίνει με τον Ολυμπιακό.

Ο Στιλ, ο Ολυμπιακός και το… αλαλούμ στη Νότιγχαμ

Ο Λουκ Στιλ διέψευσε ότι υπάρχει θέμα Ολυμπιακού. Την ίδια στιγμή στην Αγγλία επιμένουν ότι όχι μόνο υπάρχει καπνός, αλλά υπάρχει και… φωτιά! Στο Νησί εκτιμούν ότι ο 34χρονος γκολκίπερ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Φόρεστ.

Το… αλαλούμ με τον Στιλ καλά κρατεί στην Αγγλία, μιας και τα νέα που έρχονται από το Νότιγχαμ αλλάζουν από ώρα σε ώρα. Σε γενικές γραμμές οι οπαδοί της Φόρεστ δεν θέλουν να δουν τον Στιλ στον Ολυμπιακό. Επιθυμούν την παραμονή του στην αγαπημένη τους ομάδας και μάλιστα βάζουν κατά κάποιο τρόπο και «χέρι» στον Καράνκα που δεν τον έχει στις βασικές του επιλογές.

Να όμως που οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία, αναφέρουν ότι ο Καράνκα δεν αποκλείεται να τον ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικό στην Τσάμπιονσιπ. Εώς τώρα έχει συμμετοχές μόνο σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο.

Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ της Νότιγχαμ, ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να του δώσει φανέλα βασικού στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (12/1) με την Ρέντινγκ. Το αν θα συμβεί αυτό ή όχι, θα φανεί στο… χειροκρότημα.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι από τη μία οι Άγγλοι τον έχουν με το ενάμισι πόδι εκτός Φόρεστ, ο κόσμος αντιδράει σε αυτό το ενδεχόμενο και ο Καράνκα τον ετοιμάζει για την Ρέντινγκ! Ένας «μύλος» με λίγα λόγια…

Στην παρούσα φάση πάντως φαίνεται ότι ατονεί το θέμα με τον Στιλ για τον Ολυμπιακό.