Στρέφει την προσοχή του στον ΠΑΟΚ ο Αστέρας - Τι ισχύει για Τόνσο και Άρη

Η ήττα του Αστέρα Τρίπολης από την ΑΕΛ για το κύπελλο ήταν η πρώτη για την ομάδα της Τρίπολης με τον Παράσχο στον πάγκο της και πλέον οι Αρκάδες θέλουν να ανασυνταχθούν αφού έπεται ο ΠΑΟΚ.

Στρέφει την προσοχή του στον ΠΑΟΚ ο Αστέρας - Τι ισχύει για Τόνσο και Άρη

Οι Θεσσαλονικείς κατεβαίνουν στην Τρίπολη ως φαβορί, αφού είναι πρώτοι στη βαθμολογία και μέχρι στιγμής δεν έχουν γευθεί το πικρό ποτήρι της ήττας.

Στην Τρίπολη άπαντες ζουν και αναπνέουν για αυτή την σπουδαία αναμέτρηση, αφού στον Αστέρα επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο του σερί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και να σκαρφαλώσουν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Η ομάδα άλλωστε έχει δύσκολο πρόγραμμα, αφού μετά τον ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη κι έτσι θέλει να αποκομίσει από αυτούς τους αγώνες όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς απώλειες. Το μοναδικό πράγμα που απασχολεί τον σύλλογο της Τρίπολης για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τον Τόνσο. Οι "κιτρινόμαυροι" επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όμως η ομάδα της Τρίπολης ακόμα δν έχει μπει σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Το σίγουρο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής έχει buy out στα οικονομικά μέτρα του Άρη και αν γίνει η κατάλληλη πρόταση τότε δύσκολα ο Αστέρας θα την αρνηθεί.