Συμφώνησε με τον Όλαφσον η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ φέρνει στην Ελλάδα τον Ισλανδό αριστερό μπακ Νταβίντ Κρίστιαν Όλαφσον.

Συμφώνησε με τον Όλαφσον η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ολοκληρώνει τη δεύτερη μεταγραφή της στο χειμερινό παράθυρο. Μετά τον Ιβάν Μασόν, η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου έχει συμφωνήσει με τον Νταβίντ Κρίστιαν Όλαφσον.

Ο 31χρονος Ισλανδός αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της Κρακοβίας. Συνολικά, μέτρησε 52 συμμετοχές με 5 γκολ και 7 ασίστ, ενώ είχε συμπαίκτη τον Γιάνι Ατανάσοφ.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Μπρέινταμπλικ στην πατρίδα του, όπου κατέγραψε 126 συμμετοχές με 7 γκολ και 5 ασίστ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Άλεσουντ της Νορβηγίας με 75 συμμετοχές, 3 γκολ και 16 ασίστ, ενώ έπαιξε επίσης στην σουηδική Κάλμαρ με 71 ματς και 2 γκολ. Είναι επίσης 15 φορές διεθνής με την εθνική Ισλανδίας.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110