Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο
Έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Βασικός ο Γιαζίτσι.
Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Περιστερίου τον Ατρόμητο και έχει σημαντικές απουσίες γι’ αυτή την αναμέτρηση.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα που επέλεξε για την αποψινή αναμέτρηση και σε αυτήν έχει συμπεριλάβει τον Γιουσούφ Γιαζίτσι.
Συγκεκριμένα ο Τζολάκης θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, Κοστίνια και Ορτέγκα θα παίξουν στα δύο άκρα, ενώ Ρέτσος και Μπιανκόν θα είναι το δίδυμο των στόπερ. Έσε και Γκαρθία θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ του Ολυμπιακού με τον Μουζακίτη ναν μένει τελικά εκτός λόγω ίωσης.
Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ταρέμι και πίσω του οι Τσικίνιο, Ζέλσον, Γιαζίτσι. Μένει να φανεί αν ο Τούρκος θα είναι στη δεξιά πλευρά ή πίσω από τον Ιρανό φορ.