Κηφισιά: Με τις μεταγραφές της κόντρα στην ΑΕΛ Novibet
Ο Σεμπάστιαν Λέτο συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς και τους Τσιλιγγίρη, Κονατέ
Η Κηφισιά αντιμετωπίζει την ΑΕΛ Novibet στο γήπεδο Νεάπολης για τη 16η αγωνιστική της Super League, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να κάνει γνωστή την αποστολή της ομάδας του.
Σε αυτή βρίσκονται κανονικά οι Απόστολος Τσιλιγγίρης και Σεΐκ Ουμάρ Κονατέ, νέα μεταγραφικά αποκτήματα που ανακοινώθηκαν τις τελευταίες δύο ώρες.
Πρόκειται, επίσης, για την πρώτη αποστολή της ομάδας στο πρωτάθλημα μετά τις σημαντικές αποχωρήσεις των Ανδρέα Τεττέη και Παύλου Παντελίδη, οι οποίοι συνεχίζουν την καριέρα τους στον Παναθηναϊκό. Μεσολάβησε, βέβαια, το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο.
Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν βασικά στελέχη της Κηφισιάς και αναμένεται να δούμε πώς θα διαχειριστεί ο Αργεντινός τεχνικός τις συγκεριμένες αποχωρήσεις.
Η αποστολή της Κηφισιάς: Ξενόπουλος, Τσιλιγγίρης, Ραμίρεζ, Σιμόν, Χουχούμης, Πέτκοφ, Κονατέ, Μαϊντάνα, Ούγκο Σόουζα, Πόκορνι, Λάμψιας, Πόμπο, Έμπο, Πόθας, Βιγιαφάνιες, Ρούμπεν Πέρεθ, Κωνσταντακόπουλος, Αμανί, Αντόνισε, Τζίμας, Ζέρσον Σόουζα,Πατήρας, Μούσιολικ, Χριστόπουλος