Επίσημο: Στον Ατρόμητο ο Κορτ

Η πρώτη μεταγραφή του Ατρόμητου είναι γεγονός. Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε επίσημα τον 23χρονο Πολωνό Νταβίντ Κορτ.

Επίσημο: Στον Ατρόμητο ο Κορτ

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε επίσημα την μεταγραφή του Νταβίντ Κορτ. Ο Πολωνός μέσος είχε υπογράψει από την Τρίτη (8/1) το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών ωστόσο σήμερα έγινε επίσημη η ανακοίνωση του.

Ο 23χρονος νεοαποκτηθείς των «κυανολεύκων» είχε την φανέλα βασικού στην Βίσλα Κρακοβίας αλλά αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του κυρίως λόγω της οικονομικής ασυνέπειας της Πολωνικής ομάδας προς τον ίδιο.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ανακοίνωσης της απόκτησης με ελεύθερη μεταγραφή του Πολωνού μέσου, Dawid Kort.

Ο 23χρονος μέσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από τη χώρα του, όπου τη φετινή χρονιά είχε μια πολύ καλή σεζόν με τη Βίσλα Κρακοβίας έχοντας σε 20 συμμετοχές 3 γκολ και 2 ασιστ.

Ο Dawid Kort βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Kort έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ατρόμητο. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Πολωνίας και οι συνθήκες που συνάντησα στον Ατρόμητο με κάνουν πολύ χαρούμενο αφού θα δουλέψω σε μια ομάδα με μεγάλο επαγγελματισμό και ιδανικές εγκαταστάσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συμφωνία τον κ. Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι για το ενδιαφέρον που έδειξαν για εμένα.

Ανυπομονώ για την πρώτη μου συμμετοχή με την ομάδα ώστε να βοηθήσω και γω από την πλευρά μου να πετύχει τους στόχους της».

Ο Dawid Kort αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και πίσω από τον επιθετικό με κύριο χαρακτηριστικό του την εξαιρετική τεχνική του και την ακρίβεια στις πάσες.

Θα φορέσει το νούμερο «22».