Παναθηναϊκός: Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Κοντούρης
Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟ για το ματς με τον Πανσερραϊκό
Την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό συνέχισε ο Παναθηναϊκός, με το πρωινό πρόγραμμα να έχει έμφαση στην τακτική και τα τελειώματα.
Ο Κοντούρης επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, με τον Κυριακόπουλο να συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα, τον Πάντοβιτς να κάνει ατομικό και τον Ντέσερς θεραπεία.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά γυμναστήριο και στη συνέχεια στο γήπεδο προθέρμανση, τακτική και τελειώματα. Σε φουλ ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Σωτήρης Κοντούρης. Το δικό του ειδικό προγράμμα ακολούθησε ο ο Κυριακόπουλος, ατομικό ο Πάντοβιτς και θεραπεία ο Ντέσερς.