Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση 5.000.000 € για τον Κούτρη!

Η Τζένοα κατέθεσε μεγάλη πρόταση για τον Έλληνα μπακ των «ερυθρόλευκων», την οποία αρνήθηκαν. Τι γίνεται με τον Λεονάρντο.

Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση 5.000.000 € για τον Κούτρη!

Κάνει εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό και έχει μπει εδώ και αρκετό καιρό στο… μάτι αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Στην Αγγλία επιμένουν πως η Γουέστ Χαμ του Μάριο Ουσίγιος είναι η ομάδα που θα ασκήσει πίεση για να πάρει τον Λεονάρντο Κούτρη άμεσα.

Η πρόταση για τον αριστερό μπακ ήρθε, ωστόσο από την Ιταλία. Η Τζένοα φέρεται να είναι η ομάδα που έκανε επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Έλληνα μπακ άμεσα.

Στην πλατεία Αλεξάνδρας έχει φτάσει πρόταση ύψους 5.000.000 € για τον Λεονάρντο, ο οποίος διαπρέπει με τα ερυθρόλευκα. Η πλευρά του Ολυμπιακού, ωστόσο απέρριψε την πρόταση που έφτασε από τη Γένοβα. Εδώ και καιρό οι Ιταλοί επιμένουν πως η Τζένοα ασχολείται πολύ σοβαρά με τον ποδοσφαιριστή, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να δώσουν βασικό τους ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο.

Οι Πειραιώτες κοστολογούν για πολύ περισσότερα χρήματα τον Λεονάρντο. Το θέμα βέβαια είναι αν οι Ιταλοί επανέλθουν και πιέσουν τον Ολυμπιακό να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα είναι πολύ έντονη η φημολογία στην Αγγλία ότι θα χτυπήσει την πόρτα των «ερυθρόλευκων» και η Γουέστ Χαμ. Φαίνεται πως το θέμα του Κούτρη έχει ακόμα πολύ… ψωμί, αφού βρισκόμαστε στις αρχές Ιανουαρίου.