Ποντένσε, Λάζαρος, Ομάρ: Λύθηκαν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό

Κανονικά συμμετείχαν στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» οι τρεις ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Ποντένσε, Λάζαρος, Ομάρ: Λύθηκαν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό

Λύνονται τα προβλήματα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για την έξοδο στη Βοιωτία. Ένα ματς που είναι καθοριστικό για την ομάδα του Πειραιά, αφού πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο γι’ απώλεια βαθμών.

Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο προπονητή είναι πως στην προπόνηση της Τετάρτης είναι τους Ντανιέλ Ποντένσε, Παπέ Σισέ και Ομάρ Ελαμπντελαουί να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα. Ειδικά για τους δύο πρώτους ήταν δεδομένο πως θα είχαν τεθεί στη διάθεση του προπονητή τους για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Είναι θετικό πως και ο Νορβηγός μπακ δείχνει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Βοιωτίας. Βέβαια καλό θα είναι να περιμένουμε και τις επόμενες προπονήσεις για να είμαστε σίγουροι πως ο Νορβηγός μπακ θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Κάπως έτσι ο 48χρονος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής. Ο Φράνκο Σολδάνο από την άλλη δεν θα παίξει ούτε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και το ντεμπούτο του πάει για το επόμενο ματς.