Επιμένουν οι Άγγλοι για Κούτρη και Γουέστ Χαμ

Στο Νησί δεν έχουν σταματήσει οι αναφορές για το ενδιαφέρον των «σφυριών» για τον 24χρονο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Επιμένουν οι Άγγλοι για Κούτρη και Γουέστ Χαμ

Φημολογείται ότι έχει έρθει ήδη μία πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Λεονάρντο Κούτρη. Μία πρόταση όμως που απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς η πρόθεση των Πειραιωτών είναι να μην χαθεί μεσούσης της σεζόν κανένας από τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς για τη συνέχεια.

Ωστόσο, στην Αγγλία συνεχίζουν το… βιολί τους. Επιμένουν ότι η Γουέστ Χαμ λόγω Μάριο Ουσίγιος παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωση του 24χρονου αριστερού μπακ και πώς έχει το «πακέτο» που ψάχνουν γενικότερα οι Λονδρέζοι. Ένας αριστερός μπακ ταχύτατος, που θα έχει και επιθετικές τάσεις, που θα είναι πιο… αμυντικός από τον Μαζουακού και θα είναι σε γενικές γραμμές σε μία νεαρή ηλικία.

Ο Αρτούρ Μαζουακού που έχει συμβόλαιο με την Γουέστ Χαμ εώς το 2020, ενδέχεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Για αυτό το λόγο ο νυν τεχνικός διευθυντής της λονδρέζικης ομάδας, Μάριο Ουσίγιος έχει βγει στην αγορά για να εξετάσει περιπτώσεις αριστερών μπακ.

Ο Κούτρης φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ουσίγιος και για αυτό το λόγο στην Αγγλία έχουν «οργιάσει» οι φήμες ότι μία από τις ομάδες που θα καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι είναι η Γουέστ Χαμ.

Εώς τότε πάντως και εφόσον ο Κούτρης εξακολουθεί να έχει υψηλά στάνταρ απόδοσης στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Ήδη οι Τζένοα, Πάρμα, Νιούκαστλ, Άουγκσμπουργκ και Ρεν έχουν «φτιάξει» φάκελο για τον άσο του Ολυμπιακού, ενώ στην Ιταλία μετά το πολύ καλό του παιχνίδι με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» είχαν μπλέξει μεταξύ άλλων και την Ίντερ.