«Ο Ολυμπιακός εξετάζει Κλαούντιο Ράμος και Χιλντεμπέρτο»

Πορτογαλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον προς τον 27χρονο κίπερ της Τοντέλα αλλά και τον 22χρονο εξτρέμ της Βιτόρια.

«Ο Ολυμπιακός εξετάζει Κλαούντιο Ράμος και Χιλντεμπέρτο»

Ο Ολυμπιακός έχει έντονη κινητικότητα όσον αφορά στο θέμα του τερματοφύλακα και φυσικά πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στου εξωτερικού.

Ένα από αυτά, σύμφωνα με την εφημερίδα "Record" είναι και αυτό του Κλαούντιο Ράμος με το δημοσίευμα να αναφέρει τα εξής: «ο Ολυμπιακός αναζητά τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τον Ζοζέ Σα και ένα από τα ονόματα που εξετάζει είναι του Κλαούντιο Ράμος».

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τον 27χρονο τερματοφύλακα, ωστόσο η ενίσχυση του άσου δεν είναι το μόνο θέμα που τον απασχολεί, αφού όπως είναι γνωστό η ομάδα του Πειραιά πρόκειται να ενισχυθεί περαιτέρω και στα άκρα.

Όπως αναφέρει η "A Bola", ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού κοιτάζει τον 22χρονο Πορτογάλο εξτρέμ, Χιλντεμπέρτο.

Αρχίζοντας την καριέρα του από την δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, ο νεαρός άσος, αγωνιζόταν δανεικός στην Νορθάμπτον, πριν μεταγραφεί το 2018 στην Βιτόρια, με την οποία, έχει συνολικά 15 αγώνες και τέσσερα γκολ. Στο παρελθόν έχει περάσει και από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.