Εντείνεται η φημολογία στην Αγγλία για Κούτρη

Η Γούεστ Χαμ φέρεται διατεθειμένη να χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Λεονάρντο προκειμένου να τον εντάξει άμεσα στο ρόστερ της.

Εντείνεται η φημολογία στην Αγγλία για Κούτρη

Από τα πλέον «καυτά» ονόματα του ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών έχει ήδη μία σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι βέβαιο πως αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο δύσκολα θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Το θέμα, όμως, είναι οι Πειραιώτες να διατηρήσουν τον παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτός είναι ο μεγάλος τους στόχος, αφού δεν θέλουν να παραχωρήσουν κανένα από τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας.

Την ίδια ώρα στην Αγγλία εντείνονται οι φήμες πως η Γουέστ Χαμ όχι απλά έχει στη λίστα της τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, αλλά ετοιμάζει και πρόταση για να τον πάρει τον Ιανουάριο. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν μοιάζει και πολύ εφικτό, όμως θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα. Αν όντως έρθει η πρόταση της Γουέστ Χαμ πόσο υψηλή θα είναι και θα μπορεί να απορριφθεί από τους «ερυθρόλευκους».