ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Κωνσταντέλιας

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ανέβασε ρυθμό στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Κωνσταντέλιας

Δύο μεγάλα παιχνίδια με αντίπαλο τον Άρη περιμένουν τον ΠΑΟΚ που άφησε αμέσως πίσω του το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και τη μεγάλη νίκη στη Βοιωτία.

Όσοι ξεκίνησαν βασικοί στον αγώνα με τους Βοιωτούς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.

Το ευχάριστο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ότι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος με την υπόλοιπη ομάδα. Στη συνέχεια ο διεθνής μεσοεπιθετικός συνέχισε με ατομικό στο γήπεδο. Ο Κωνσταντέλιας ανεβάζει ρυθμό και στον ΠΑΟΚ χαμογελούν, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει λείψει αρκετά.

Κατά τα άλλα ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε θεραπεία.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110