ΕΠΟ: Δίωξη κατά Κούγια και Παπαϊωάννου

Μπλεξίματα για τις δηλώσεις τους αντιμετωπίζουν οι Αλέξης Κούγιας και Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΟ.

ΕΠΟ: Δίωξη κατά Κούγια και Παπαϊωάννου

Δίωξη σε βάρος του Αλέξη Κούγια αλλά και του Πανουργιά Παπαϊωάννου άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για «δυσμενείς δηλώσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών».

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ κινδυνεύει με βαριά τιμωρία καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ασκείται δίωξη εναντίον του. Οι ποινές με τις οποίες κινδυνεύει ξεκινούν από πρόστιμο άνω των 100.000 ευρώ, ενώ μπορεί να του επιβληθεί ακόμα και απαγόρευση ενασχόλησης με το άθλημα.

Για τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας τα πράγματα φαίνονται να είναι πιο απλά, καθώς είναι η πρώτη φορά που του ασκείται δίωξη και η τιμωρία του αναμένεται να είναι χρηματικό πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, ασκήθηκαν οι εξής πειθαρχικές διώξεις.

Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λαμία ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2, 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λάρισα Α.ΚΟΥΓΙΑ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3γ, δ, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.