Επιστρέφει από Ντουμπάι ο Πρίγιοβιτς- Κρίσιμη συνάντηση με Σαββίδη

Συνεχίζεται το σήριαλ με τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στη Σαουδική Αραβία. Ένα μήνυμα του Σέρβου «γυρίζω Θεσσαλονίκη» έρχεται να ταράξει τα νερά και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση.

Επιστρέφει από Ντουμπάι ο Πρίγιοβιτς- Κρίσιμη συνάντηση με Σαββίδη

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στην Αλ Ίτιχαντ. Ο Σέρβος επιθετικός, οποίος βρέθηκε στο Ντουμπάι και πέρασε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της αραβικής ομάδας, έστειλε μήνυμα ότι γυρίζει Θεσσαλονίκη.

Έτσι κι αλλιώς θα επέστρεφε επειδή τελείωσε η άδεια δύο ημερών που του είχε δώσει ο ΠΑΟΚ. Πολλά θα κριθούν τώρα στη συνάντηση που θα έχει ο Σέρβος με τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος επιστρέφει επίσης στη Θεσσαλονίκη από τη Ρωσία, όπου πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η Αλ Ίτιχαντ από τη μεριά της πιέζει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή όσο το δυνατόν πιο σύντομα δεδομένου ότι ξεκινούν οι αγώνες του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Ιτιχάντ προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον παίκτη (κοντά στα 5 εκ. ευρώ ετησίως) με αποτέλεσμα να τον έχει ξελογιάσει. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι απίθανο να φτάσει σε τέτοια ύψη...

O Πρίγιοβιτς δεν είναι στους 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το αυριανό (8/1) παιχνίδι με την Παναχαϊκή στο Κύπελλο. Εκτός έμειναν επίσης οι Βιεϊρίνια, Μάτος, Ρέι και Γλύκος.

Η αποστολή: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Τόσκα, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης και Μπαλογιάννης.