Κόντης: «Σημαντική νίκη, είχαμε μεγάλη πίεση»

Ο Χρήστος Κόντης μίλησε για τη νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΛ και παραδέχτηκε ότι στην ομάδα του υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση.

Κόντης: «Σημαντική νίκη, είχαμε μεγάλη πίεση»

Μία πολύ σημαντική νίκη πήρε ο ΟΦΗ που επικράτησε με 2-1 της ΑΕΛ στη Λάρισα. Ο Χρήστος Κόντης μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε πως στην ομάδα του υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Κόντη στην Cosmote TV:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με δύο ομάδες που δεν είναι ψηλά στη βαθμολογία. Υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ήμασταν τυχεροί και βάλαμε δύο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε, είχαμε το κοντρόλ του παιχνιδιού. Η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να πιέσει, αλλά με τις σωστές τοποθετήσεις που είχαμε καταφέραμε να αμυνθούμε και να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη.

Η ομάδα έχει συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής και θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο ΟΦΗ μπορεί και πρέπει να πάει ψηλότερα. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε κάποια από αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Ήταν μία νίκη κάτω από δύσκολες συνθήκες και εννοώ το ψυχολογικό με όλα αυτά που έχουμε περάσει με τα χαμένα παιχνίδια.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110