Καλά κάνει και τους τα... χώνει ο Μεντιλίμπαρ!

Αυτός είναι ο Μεντιλίμπαρ και θα πρέπει να το αποδεχτούμε όλοι μας. Στους παίκτες φυσικά θα προκαλούσε έκπληξη αν έλεγε κάτι διαφορετικό από αυτά που είπε μετά το 3-0 με τον Ατρόμητο.

Καλά κάνει και τους τα... χώνει ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχασε ευκαιρία και είπε μπροστά στις κάμερες ότι δεν πρέπει να στεκόμαστε στο 3-0 επί του Ατρομήτου ως αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να δώσουμε βάση στην εικόνα του Ολυμπιακού. «Μου άρεσαν λίγα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Προς τί η έκπληξη; Αυτός είναι ο Μεντιλίμπαρ. Κι εδώ που τα λέμε, καλά κάνει και τα... χώνει στους παίκτες. Βλέπετε, από το πουθενά πήγε να μπει στο παιχνίδι ο Ατρόμητος, ο οποίος είχε παθητικό ρόλο στο ματς και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει από εκείνη την γκάφα του Παναγιώτη Ρέτσου. Ας είναι καλά ο Τζολάκης που κράτησε το 1-0 στην αντεπίθεση - φαρμάκι των Περιστεριωτών.

Ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζει πολύ καλά ότι στο παρελθόν την είχε πατήσει ο Ολυμπιακός και μετά έτρεχε. Την είχε πατήσει με τον Λεβαδειακό για παράδειγμα. Την είχε πατήσει με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο σε ένα χρονικό σημείο που δεν είχε απειληθεί. Την πάτησε στην Τούμπα από ένα γλίστρημα του Ορτέγκα. Ουσιαστικά αυτό που λέει ο Βάσκος είναι ότι μπορεί να μην προέκυψε γκολ από τον Ατρόμητο, αλλά αν οι παίκτες του έχουν την ίδια συμπεριφορά, μπορεί να την πατήσουν με τον Παναιτωλικό την παραπάνω Κυριακή (30/11). Για την Ρεάλ Μαδρίτης δεν το συζητάμε καν... Οι «μερένχες» θα πετύχουν γκολ από λάθος των παικτών του Ολυμπιακού πριν καλά-καλά το καταλάβουμε όλοι όσοι παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση.

Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Ολυμπιακός παρότι είχε τρία γκολ, δύο δοκάρια και μια-δυο χαμένες ευκαιρίες, δεν μπορούμε να πούμε ότι μας... ξεσήκωσε κιόλας με την εικόνα του. Θα έχουμε να θυμόμαστε τους Ροντινέι (πολύ καλός), Ζέλσον (για ακόμη μία φορά πολύ καλός) και Νασιμέντο (στο πρώτο ημίχρονο). Επίσης, το γεγονός ότι ο Ταρέμι πέτυχε δύο γκολ, ότι ο Ελ Κααμπί δεν αστοχεί πλέον από την άσπρη βούλα και ότι ο Τζολάκης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων όταν χρειάστηκε.

Κατά τ’ άλλα, υπήρχαν στιγμές που οι «ερυθρόλευκοι» ήταν υποτονικοί και δίχως ένταση έως και τη φάση του 1-0. Ίσως αυτό δεν άρεσε στον Μεντιλίμπαρ. Όπως και τα δικαιώματα που έδωσαν οι παίκτες του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν με ισοφάριση από τον... ακίνδυνο Ατρόμητο!

Έως έναν βαθμό τούς δικαιολογούμε. Όσο και να λένε οι παίκτες ότι δεν είχαν στο μυαλό τους τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν μπορούμε να τους πιστέψουμε. Από την άλλη, όμως, το θεωρούμε απολύτως φυσιολογικό και ανθρώπινο. Την Τετάρτη (26/11) θα δώσουν ένα ματς που δεν ξέρουμε αν θα ξαναπετύχουν στην καριέρα τους τη Ρεάλ Μαδρίτης.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110