Δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νίνο της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Βραζιλιάνικο δημοσίευμα παρουσιάζει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον 28χρονο στόπερ Νίνο της Ζενίτ Aγίας Πετρούπολης

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νίνο της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Στην αποκάλυψη ότι ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 28χρονο, Βραζιλιάνο, κεντρικό αμυντικό, της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Νίνο μεταδίδουν μέσα της πατρίδας του ποδοσφαιριστή.

Κατά το δημοσίευμα ο στόπερ είναι έτοιμος να ακούσει προτάσεις ομάδων από Ελλάδα και Τουρκία που τον έχουν προσθέσει στη λίστα τους.

Ο παίκτης αγωνίζεται στη Ζενίτ από τις αρχές του 2024 και αποκτήθηκε αντί 5 εκατ. ευρώ από τη Φλουμινένσε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ομάδα του Σεργκέι Σεμάκ εξετάζει το ενδεχόμενο του να τον παραχωρήσει άμεσα, με τον ίδιο να μη σκεφτεται το να επιστρέψει στη γενέτειρά του.

Υπάρχει ενεργό ενδιαφέρον από Φλαμένγκο και Παλμέιρας, ωστόσο ο Νίνο επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και φαίνεται πως είναι θετικός στο να πει το «ναι» είτε στους νταμπλούχους Ελλάδος, είτε στη Γαλατάσαραϊ, που πίσης ενδιαφέρεται.

Προς το παρόν, καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Ο 28χρονος αμυντικός τη φετινή σεζόν μετρά 14 εμφανίσεις με τη Ζενίτ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αγωνίζεται ως βασικός στα περισσότερα ματς. Η πιθανή αποχώρησή του δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους, καθώς ο ίδιος είναι ένα βασικό στέλεχος της ομάδας, όμως η διοίκηση αναζητά λύσεις για να ενισχυθεί σε άλλες θέσεις αποδεσμεύοντας έναν ξένο.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110