Οι τρεις «Έλληνες» που περιμένουν τον Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ - Ο πρώην του Ολυμπιακού

Εάν αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τότε θα βρεθεί με άλλους τρεις γνώριμους ανθρώπους στο ελληνικό κοινό. Ανάμεσα τους ο Μανουέλ Ντα Κόστα που μόλις χθες ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ!

Οι τρεις «Έλληνες» που περιμένουν τον Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ - Ο πρώην του Ολυμπιακού

Η Αλ Ιτιχάντ προσφέρει γη και ύδωρ στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για να τον πείσει να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία. Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει δελεαστεί από την απίστευτη προσφορά των Σαουδάραβων και κατά πάσα πιθανότητα θα αποδεχθεί την πρόταση τους.

Ο Πρίγιοβιτς ωστόσο εάν αποδεχθεί της πρόταση της Αλ Ιτιχάντ θα βρεθεί στον ίδιο χώρο με τρεις γνώριμους ανθρώπους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τους Αλιόσα Ασάνοβιτς, Αλεξάνταρ Πέσιτς και Μανουέλ Ντα Κόστα!

Η Αλ Ιτιχάντ πριν από 3,5 μήνες ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Σλάβεν Μπίλιτς. Ο Μπίλιτς έχει βοηθό τον Αλιόσα Ασάνοβιτς ο οποίος ήταν μέσος του Παναθηναϊκού το διάστημα 1998-2000.

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό το διάστημα 2015-17 υπέγραψε χθες (Σάββατο 5/1) στην Αλ Ιτιχάντ έναντι του ποσού των 4,5 εκατ. ευρώ ως μεταγραφή. Ο Μαροκινός στόπερ αγωνιζόταν στη τουρκική Μπασακχεσίρ η οποία μάλιστα οδηγεί την κούρσα στην Τουρκία.

Ο τρίτος γνωστός στην Ελλάδα είναι ο Αλεξάνταρ Πέσιτς. Ο Σέρβος επιθετικός αγωνίστηκε στον ΟΦΗ το 2009-2010 σε ηλικία 17 ετών! Ο Πέσιτς έμεινε στην ιστορία ως ο άνθρωπος που άθελα του έριξε τον ΟΦΗ κατηγορία λόγω οφειλών από την ΠΑΕ. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στις Σέριφ Τίρασπολ, Γιαγκοντίνα, Τουλούζ, Αταλάντα και Ερυθρό Αστέρα. Η Αλ Ιτιχάντ τον αγόρασε στις 10 Ιουλίου του 2018 έναντι του ποσού των 4,2 εκατ. ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα. Σε 11 συμμετοχές με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ο Πέσιτς έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ και αναμένεται να είναι αυτός ο οποίος θα χάσει την θέση του εάν αποδεχθεί την πρόταση ο Πρίγιοβιτς.