Διστακτικός ο Μαρτίνς, ο Σολδάνο το παλεύει για Ξάνθη!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Αργεντινός φορ δεν μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού την ερχόμενη Τρίτη. Ακόμη-ακόμη και για τη 18άδα εκφράζονται αμφιβολίες.

Διστακτικός ο Μαρτίνς, ο Σολδάνο το παλεύει για Ξάνθη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μας έχει συνηθίσει και πολύ περισσότερο τους νέους παίκτες, να τους βάζει κατευθείαν σε ματς... Το έχουμε δει άλλωστε πολλάκις το προηγούμενο τετράμηνο, ότι τους βάζει σταδιακά στην ομάδα.

Βέβαια, ο Σολδάνο είναι ένας ποδοσφαιριστής που οι δείκτες της φυσικής κατάστασης είναι ανεβασμένοι και δεν χρειάζεται να κάνει κάποιο φουλ ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει τα επίπεδα των υπολοίπων.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα, το να κάνει ντεμπούτο ο 24χρονος φορ στην Ξάνθη μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο. Φανταστείτε ότι είναι δύσκολο ακόμα και να βρεθεί στον πάγκο.

Ωστόσο, ο Σολδάνο βγάζει μία εικόνα στον Ρέντη από την Παρασκευή (4/1) σαν να λέει στον Μαρτίνς «πάρε με στην Ξάνθη». Να τον έχει δηλαδή έστω ως μία λύση από τον πάγκο.

Γνωρίζοντας τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Μαρτίνς το υλικό του και κυρίως τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, το πιθανότερο είναι να δούμε τον Σολδάνο στη 18άδα την επόμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημα και όχι την Τρίτη (8/1) με την Ξάνθη.

Είπαμε όμως: Ο Σολδάνο έχει «φαγωθεί» στον Ρέντη και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μπει από το... παράθυρο στο αεροπλάνο για Θράκη. Για να δούμε... Απομένουν δύο προπονήσεις μέχρι να αποφασίσει ο Μαρτίνς με ποιους που θα πάει στην Ξάνθη.