Μαλεζάς: «Δεν έχω καμία δικαιολογία»
Ο προπονητής της ΑΕΛ Novibet Στέλιος Μαλεζάς και ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Ανδρεάδης μίλησαν για την κατάσταση στην ομάδα
Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου της ΑΕΛ Novibet, στην οποία ο προπονητής Στέλιος Μαλεζάς και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Γιώργος Ανδρεάδης, μίλησαν για το αρνητικό ξεκίνημα της ομάδας στη σεζόν και τη δύσκολη βαθμολογική θέση.
Αρχικά, ο τεχνικός των «βυσσινί» ανέλαβε την ευθύνη της κακής αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα του, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι δεν υπάρχει δικαιολογία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.
«Υπεύθυνος είμαι εγώ και το αγωνιστικό τμήμα. Δεν με ενδιαφέρει αν οι παίκτες μου είναι φίλοι μεταξύ τους και αν θα πάνε για καφέ μαζί. Θέλω ποδοσφαιριστές που να είναι επαγγελματίες και να σέβονται.
Δεν έχω ούτε μία δικαιολογία… ούτε εγώ, ούτε οι ποδοσφαιριστές μου. Η περίοδος χάριτος τελείωσε. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να δικαιολογηθώ για το αν είναι δικές μου οι επιλογές του υλικού ή όχι. Αν πίστευα ότι δεν αλλάζει η κατάσταση, δεν θα ερχόμουν εδώ», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Novibet, ενώ ο Γιώργος Ανδρεάδης πρόσθεσε:
«Τα αρνητικά αποτελέσματα δημιουργούν ψυχολογικό ζήτημα στους ποδοσφαιριστές, όμως με τις νίκες θα πάρουν ψυχολογία. Σαγάλ και Ατανάσοφ απολογήθηκαν και θα τους ανακοινωθεί σύντομα η ποινή τους, η οποία θα είναι βαρύτατη με βάση το ιστορικό τους.
Ο Ουάρντα έλειπε από τη σημερινή προπόνηση καθώς, όπως ο ίδιος είπε, βρίσκεται στην Αίγυπτο για δικαστήριο που εκκρεμεί με την Ομοσπονδία της χώρας».