Ο τραυματισμός του Σισέ εμφανίζει... Μεριά!

Ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι αμφίβολος για το ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και έρχεται στο προσκήνιο ο Τυνήσιος ως μία έξτρα λύση για την άμυνα.

 

Ο τραυματισμός του Σισέ εμφανίζει... Μεριά!

Ένα ξαφνικό πρόβλημα έχει προκύψει τις τελευταίες δύο μέρες στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, καθώς ο Παπέ Σισέ έχει εμφανίσει κάποιες ενοχλήσεις στο δεξί πόδι που είναι πολύ πιθανό να τον αφήσουν εκτός Ξάνθης.

Σίγουρα θα δοκιμάσει στις προπονήσεις που ακολουθούν, γιατί δεν θέλει με τίποτα να χάσει το πρώτο ματς του 2019, ωστόσο, ο Μαρτίνς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ρισκάρει τη συμμετοχή του αν δεν είναι 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει έστω και ο παραμικρός κίνδυνος υποτροπής.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Σισέ. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μαρτίνς να πάει με άλλο δίδυμο στόπερ στην Ξάνθη. Ο Βούκοβιτς θα είναι σίγουρα βασικός. Το θέμα είναι ποιος θα περάσει δίπλα του.

Στην παρούσα φάση το προβάδισμα το έχει ο Ροντερίκ Μιράντα και όχι ο Γιασίν Μεριά. Προς το παρόν ο Τυνήσιος στόπερ θα εμφανιστεί μετά από καιρό στη 18άδα, αν δεν ακολουθήσει την αποστολή στην Θράκη ο Σισέ και θα αποτελέσει απλώς μία έξτρα λύση από τον πάγκο.

Να θυμίσουμε ότι ο Μεριά υπολογίζεται κανονικά από τον Μαρτίνς. Τον είχε ενημερώσει άλλωστε ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός σε μία πρόσφατη συζήτηση που είχαν οι δυο τους, με αφορμή τα διάφορα ρεπορτάζ που είχαν προκύψει από Τυνησία και Σαουδική Αραβία και τα οποία τον έφερναν με το ένα πόδι εκτός Ρέντη.

Ο Μεριά λοιπόν αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά με τον Σισέ, θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, στο πρώτο ματς για το 2019...