Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Ανιγκό
Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Ζοσέ Ανιγκό και μαζί του έφυγε και ο Ρομέν Πιτό από την Β' ομάδα.
Ο Ζοσέ Ανιγκό βρισκόταν στη διεύθυνση της ακαδημίας του Ολυμπιακού από το 2022 και είναι ένας άνθρωπος που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο κάποια πράγματα δεν λειτουργούσαν σωστά και υπήρχε ένας προβληματισμός για την πορεία των τμημάτων.
Έτσι ο Γάλλος αποτελεί παρελθόν για τους Πειραιώτες και μαζί του αποχωρεί από τον Ρέντη και ο βοηθός του, ο Τομάς Μπενεντέτ. Οι δυο τους δεν είναι οι μοναδικές αλλαγές που έχουν γίνει και θα γίνουν στον Ρέντη.
Παρελθόν για τον Ολυμπιακό αποτελεί και ο Ρομέν Πιτό, ο προπονητής της Β’ ομάδας. Μάλιστα αυτή ήταν και η αιτία του κακού για τους «ερυθρόλευκους». Η κακή πορεία του Ολυμπιακού Β’ είχε προκαλέσει προβληματισμό σε υψηλά κλιμάκια της ομάδας του Πειραιά.
Οι ήττες από Μαρκό και Ηλιούπολη, αλλά και η γενικότερη παρουσία της Β’ ομάδας είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονος προβληματισμός στον Ολυμπιακό. Στα τμήματα υποδομής των «ερυθρόλευκων» αναμένονται κι άλλες αλλαγές το προσεχές διάστημα και διάθεση να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο, αφού και ο ανταγωνισμός είναι πλέον μεγαλύτερος.
Στο μεταξύ παρελθόν αποτελούν για τον Ολυμπιακού και οι σκάουτερ Γιώργος Κοκκολάκης, Γιώργος Βαΐτσης. Το όνομα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ήδη ακούγεται για επιστροφή στον Ρέντη, ενώ είναι δεδομένο πως οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές.