Παπαδόπουλος: «Δεν δεχόμαστε να ηττηθούμε»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο στάθηκε στην προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών του.

Ο Λεβαδειακός έφυγε με βαθμό από το Περιστέρι από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην προσωπικότητα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος:
Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα αντέχει και το έχει αποδείξει!
«Το μεγαλύτερο κέρδος σαν ομάδα είναι αυτό. Το να δει μία επαρχιακή ομάδα σε ένα αντίπαλο γήπεδο. Αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου το να βλέπεις φιλάθλους και των δύο ομάδων σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο και σε ένα αντίστοιχο παιχνίδι.
Δεχθήκαμε αδικαιολόγητα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά το δεύτερο είναι κάτι που δεν θέλω να το χαρακτηρίσω. Κάναμε ένα καλό ματς, ίσως παίζαμε και λίγο αργά, δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις για να δεχτούμε την μπάλα στα μεσοδιαστήματα και να την πάμε εκεί που θέλουμε, αλλά οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουν ένα ακόμα παιχνίδι από το 2-0.
Σίγουρα είναι καλό να έχεις παίκτες με προσωπικότητα και νικητές. Είμαστε μία καλή ομάδα, το πιστεύουμε και δεν δεχόμαστε να ηττηθούμε. Ο Λεβαδειακός θέλουμε να είναι στις θέσεις 5-8».