Ο Πάρντο «φέρνει» εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Η πώληση του Κολομβιανού στην Τολούκα ανοίγει το δρόμο για την απόκτηση ενός winger στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Ο Πάρντο «φέρνει» εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το θέμα του φορ με την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο, στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να ρίχνουν ματιές στην αγορά για την απόκτηση και ενός αριστεροπόδαρου εξτρέμ.

Η παραχώρηση του Φελίπε Πάρντο στην Τολούκα ανοίγει το δρόμο για τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή για τα «φτερά» της επίθεσης, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο 28χρονος Κολομβιανός ποδοσφαιριστής δεν είχε κοινοτικό διαβατήριο. Κατά συνέπεια, αδειάζει και μία θέση ξένου από τη «μετακόμιση» του Πάρντο στο Μεξικό.

Σίγουρα, το ιδανικό σενάριο στον Ολυμπιακό θα ήταν να βρεθεί μια ομάδα και για τον Σεμπά που επέστρεψε στον Ρέντη και κάνει προπονήσεις λόγω του τέλους του δανεισμού του στην Κίνα.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη διάθεσή τους πέντε εξτρέμ. Τους Λάζαρο, Ποντένσε, Ναουέλ, Μασούρα και Φετφατζίδη. Κι αν υπολογίσουμε και τον Σεμπά που είναι ακόμη στον Ρέντη, τότε οι εξτρέμ φτάνουν στους έξι.

Η πρόθεση λοιπόν από πλευράς Πειραιωτών είναι να κοιτάξουν την αγορά για να βρεθεί ένας εξτρέμ που θα έχει καλύτερη επαφή με τα δίχτυα από τους υπάρχοντες. Δεν βιάζονται όμως… Έχει ακόμη πολύ δρόμο για να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα δώσει έξτρα επιθετικές λύσεις στον Ολυμπιακό από τα πλάγια.

Αρκετοί εξτρέμ πάντως έχουν προταθεί, όπως μεταξύ άλλων ο 24χρονος Βόσνιος Χάρις Χαϊραντίνοβιτς της Όσιγιεκ και ο 26χρονος Σέρβος Αλέκσα Βουκάνοβιτς της Νάπρεντακ. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.