Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίπλα στον Ερασιτέχνη- Μέλη του έγιναν 6 ποδοσφαιριστές

Χέρι - χέρι ο Eρασιτέχνης και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, σαν μία μεγάλη οικογένεια.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίπλα στον Ερασιτέχνη- Μέλη του έγιναν 6 ποδοσφαιριστές

Φορτούνης, Τοροσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σα, Βούκοβιτς και Κούτρης παρέλαβαν τις κάρτες μέλους και φιλάθλου δείχνοντας τη συμπαράσταση της ΠΑΕ στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη για την ευρύτερη οικογένεια του Ολυμπιακού, αφού ο «δαφνοστεφανωμένος», κατέκτησε 27 τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνοντας περήφανο όλο τον «ερυθρόλευκο» κόσμο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν οι παραπάνω ποδοσφαιριστές μετά την επίσκεψη τους στο Τμήμα Μελών και Φιλάθλων:

Κώστας Φορτούνης: «Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι ένα με τον Σύλλογο. Και Σύλλογος δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι όλα τα αθλήματα, τα οποία στηρίζουμε, ως εγγεγραμμένα μέλη. Είμαστε πάντοτε κοντά στον Ερασιτέχνη και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε οικογένεια, άλλωστε. Και οι οικογένειες έτσι κάνουν».


Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Νομίζω ότι ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχει αποδείξει το μέγεθος της αγάπης του για τον Σύλλογο. Κάθε μέρα το κάνει, όχι μόνο στους αγώνες. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μία μεγάλη οικογένεια, όλα τα σπορ, στα οποία ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος διακρίνεται και έχει συνεχείς επιτυχίες, μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Είμαστε και εμείς κοντά σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, για να προοδεύει».


Γιάκος Βούκοβιτς: «Γνωρίζω καλά τι σημαίνει ο όρος ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και το ζω εδώ, στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα είναι ένα και εμείς είμαστε δίπλα τους. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και εγώ μέλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, του μεγαλύτερου Συλλόγου στην Ελλάδα. Όλοι όσοι αγωνιζόμαστε με το έμβλημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο στήθος, ξέρουμε ότι αποτελεί τιμή, προνόμιο και ευθύνη, το να το υπερασπιζόμαστε»!