Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ
Έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.
Με όλα του τα όπλα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο γήπεδο της Τούμπας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γι’ ακόμα μία φορά να κατεβάζει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς.
Ο Τζολάκης θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών με τους Κοστίνια και Ορτέγκα να παίζουν στα δύο άκρα της άμυνας. Πιρόλα και Μπινακόν θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί των Πειραιωτών.
Ολυμπιακός: Τόνωση στον «άσο» με Νιλικίνα
Στα χαφ επέλεξε γι’ ακόμα μία φορά τον έμπειρο Γκαρθία και στο πλευρό του θα παίξει ο Έσε. Το δίδυμο δηλαδή που ξεκίνησε και στο Λονδίνο και το οποίο είχε εμπιστευτεί την περασμένη σεζόν.
Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ελ Κααμπί και πίσω του οι Ζέλσον, Ποντένσε και Τσικίνιο. Η μοναδική αλλαγή που υπάρχει σε σχέση με το ματς του Λονδίνου είναι ο Μπιανκόν αντί του τραυματία Ρέτσου.
Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό είναι οι Πασχαλάκης, Κουράκλης, Καλογερόπουλος, Νασιμέντο, Μουζακίτης, Σιπιόνι, Βέζο, Καμπελά, Γιαζίτσι, Ταρέμι, Μπρούνο, Μάνσα.