Τέλος ο Μαβράι από τον Άρη

Μόλις πέντε μήνες είχε διάρκεια η συνεργασία του Άρη με τον διεθνή Αλβανό αμυντικό, Μεργκίμ Μαβράι ο οποίος όπως φαίνεται μετακομίζει στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και την Ίνγκολσταντ.

Τέλος ο Μαβράι από τον Άρη

Μετά από σύντομο πέρασμα με συμμετοχή σε 5 μόλις αγώνων στην Super league και 2 κυπέλλου, ο Αλβανός στόπερ Μεργκίμ Μαβράι θα αποτελέσει παρελθόν για τον Άρη αφού θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Β' Μπουντεσλίγκα και συγκεκριμένα στην Ίνγκολσταντ η οποία και απηύθυνε πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και η οποία έγινε δεκτή.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης αναμένεται να αποκομίσουν κι ένα μικρό χρηματικό ποσό για την μεταγραφή αυτή για την οποία συγκατατέθηκε και ο προπονητής Σάββας Παντελίδης. Μάλιστα, ολοκληρώνονται σήμερα οι συζητήσεις και το ποσό που θα εισπράξει η ΠΑΕ Άρης από την μεταγραφή του Μαβράι στην γερμανική ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως οι ιθύνοντες του Άρη θα αναζητήσουν άμεσα την αντικατάσταση του 33χρονου αμυντικού, που είναι και 48 φορές (με τρία γκολ) διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ