Στην Κηφισιά ο Λάμψιας
Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του δεξιού αμυντικού, Κωνσταντίνου Λάμψια.

Ενισχύεται στην αμυντική της γραμμή η Κηφισιά. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λάμψια. Ο 23χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Μάλτα, με τη φανέλα της Μόστα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ολυμπιακός: Σας ψάχνει ο... Μεντιλίμπαρ!
Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Λάμψια, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος αμυντικός.
Γεννημένος στις 18 Δεκεμβρίου 2002, ο Κωνσταντίνος Λάμψιας ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, φτάνοντας ως την πρώτη ομάδα με συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το καλοκαίρι του 2022 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Τεράσα, στην οποία αγωνίστηκε για έξι μήνες.
Ακολούθως, επέστρεψε στην Ελλάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Ως μέλος του Παναθηναϊκού Β’ κατέγραψε συνολικά 36 συμμετοχές στη Super League 2.
Ακολούθησε η μονοετής παρουσία στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Mosta FC της Μάλτας.
Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία.