«Μένει ως το τέλος των προκριματικών ο Ρεμπρόφ»

Σύμφωνα με Ουκρανό δημοσιογράφο Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ θα μείνει στον πάγκο της Εθνικής τους ομάδας έως το τέλος των προκριματικών του Μουντιάλ 2026

«Μένει ως το τέλος των προκριματικών ο Ρεμπρόφ»

Τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Σεργκέι Ρεμπρόφ, που αποτελεί πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού για την τεχνική ηγεσία, μεταδίδουν ουκρανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Βίκτορ Βάτσκο του sport.ua o 51χρονος τεχνικός της εθνικής Ουκρανίας, θα παραμείνει στον πάγκο της, τουλάχιστον ως τέλος των υποχρεώσεών της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026!

Η ουκρανική ιστοσελίδα, επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Σερκέι Ρεμπρόφ, όμως υποστηρίζει πως στον Παναθηναϊκό έχουν πάρει το μήνυμα πως ο έμπειρος τεχνικός δεν αποχωρεί προς το παρόν. Η ιστοσελίδα αναφέρει πως:

«Ο Ρεμπρόφ ονειρεύεται να οδηγήσει την Ουκρανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι πλήρως αφοσιωμένος σε αυτόν τον στόχο. Οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού, προς το παρόν, δεν πρόκειται να έχουν αποτέλεσμα».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110