Ο Ελ Κααμπί διατήρησε το αήττητο σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού

Οκτώ σερί παιχνίδια μετρούν πλέον οι ερυθρόλευκοι επί του αιώνιου αντιπάλου τους χωρίς ήττα.

Ο Ελ Κααμπί διατήρησε το αήττητο σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού

Το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Μαροκινός φορ σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι κόντρα στους πράσινους, ενώ διεύρυνε το αήττητο σερί των ερυθρόλευκων επί του Παναθηναϊκού στα οκτώ ματς. Σε αυτά, οι Πειραιώτες μετρούν 3 νίκες και 5 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα οκτώ παιχνίδια χωρίς ήττα αποτελούν για τους «ερυθρόλευκους» το μεγαλύτερο σερί αήττητων αναμετρήσεων σε ντέρμπι «αιωνίων», μετά τη διετία 2018-2020, όταν είχαν καταγράψει τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Παράλληλα, διατηρήθηκε χθες και η ιδιαίτερη παράδοση των ισοπαλιών σε ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που διεξάγονται τον Σεπτέμβριο. Σε πέντε αναμετρήσεις που έχουν παιχτεί αυτόν τον μήνα, καμία δεν είχε νικητή: 2025 (1-1), 2019 (1-1), 2007 (0-0), 1986 (1-1) και 1981 (1-1 στην Πάτρα).



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110