Ο Ελ Κααμπί διατήρησε το αήττητο σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού
Οκτώ σερί παιχνίδια μετρούν πλέον οι ερυθρόλευκοι επί του αιώνιου αντιπάλου τους χωρίς ήττα.

Το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Μαροκινός φορ σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι κόντρα στους πράσινους, ενώ διεύρυνε το αήττητο σερί των ερυθρόλευκων επί του Παναθηναϊκού στα οκτώ ματς. Σε αυτά, οι Πειραιώτες μετρούν 3 νίκες και 5 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.
Τα οκτώ παιχνίδια χωρίς ήττα αποτελούν για τους «ερυθρόλευκους» το μεγαλύτερο σερί αήττητων αναμετρήσεων σε ντέρμπι «αιωνίων», μετά τη διετία 2018-2020, όταν είχαν καταγράψει τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.
Ολυμπιακός: Τελικά έκανε λάθος ο Μεντιλίμπαρ;
Παράλληλα, διατηρήθηκε χθες και η ιδιαίτερη παράδοση των ισοπαλιών σε ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που διεξάγονται τον Σεπτέμβριο. Σε πέντε αναμετρήσεις που έχουν παιχτεί αυτόν τον μήνα, καμία δεν είχε νικητή: 2025 (1-1), 2019 (1-1), 2007 (0-0), 1986 (1-1) και 1981 (1-1 στην Πάτρα).