Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Πελίστρι
Ο Ουρουγουανός εξτρέμ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Φακούντο Πελίστρι έμεινε εκτός αποστολής για το «αιώνιο» ντέρμπι της Λεωφόρου, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Μίλος Πάντοβιτς.
Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι, με τον Χρήστο Κόντη να βλέπει τον Πελίστρι να κάνει και πάλι ατομικό πρόγραμμα και να τίθεται οριστικά νοκ-άουτ για την αναμέτρηση.
Ολυμπιακός: Θα βελτιωθεί κι αυτός, αλλά και οι άλλοι
Από την αποστολή απουσιάζει και ο Μίλος Πάντοβιτς, με τον Ματέους Τετέ να είναι κανονικά διαθέσιμος.
Η αποστολή που επέλεξε ο Χρήστος Κόντης είναι οι: Ντραγκόφσκι, Λαφόν, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Σάντσες, Ζαρουρί, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Ντέσερς, Κυριακόπουλος.