Δικαιώθηκε για Μόρσι η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ δικαιώθηκε στη διαμάχη που είχε με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή Μπασέμ Μόρσι.

Δικαιώθηκε για Μόρσι η ΑΕΛ

Ο Μπασέμ Μόρσι είχε φύγει στα μέσα του πρώτου γύρου στην πατρίδα του, καθώς εκείνο το διάστημα είχε διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων για το θεσμό του Nations League. Η διαφορά του σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, είναι πως Αιγύπτιος δεν επέστρεψε ποτέ πίσω στη Λάρισα.

Έτσι, η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε την ΑΕΛ, αφού απεφάνθη ότι το συμβόλαιό του λύθηκε με αποκλειστική υπευθυνότητα του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η απόφαση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών δέχτηκε την προσφυγή – καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ και αναγνώρισε ότι το από 20.08.2018 συμβόλαιο του Basem Elkotb ABDALLA λύθηκε από τις 22.10.2018 με την καταγγελία της προσφεύγουσας ΠΑΕ, με αποκλειστική υπαιτιότητα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

Για την δικαίωση της, εξέδωσε ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι με την υπ.αριθ.632/2018 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ που μας κοινοποιήθηκε σήμερα, λύθηκε με αποκλειστική υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή το συμβόλαιο της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή Basem Morsy Elkotb Abdalla».