Ποντένσε: «Νιώθω πολύ καλά»
Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Στο πρώτο του παιχνίδι μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Ντάνιελ Ποντένσε σκόραρε με την ερυθρόλευκη φανέλα και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.
Στις δηλώσεις του στο OlympiacosTV ο Πορτογάλος εμφανίστηκε συγκινημένος και ευγνώμων για την υποδοχή που έτυχε από τους οπαδούς των πρωταθλητών Ελλάδας.
Ο Ολυμπιακός τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία
«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Θέλω να ευχαριστήσω πάνω απ' όλα τον κόσμο, για την υποδοχή όλων των φιλάθλων. Είναι η αιτία που νιώθω πολύ καλά στο γήπεδο και μπορώ να έχω καλές εμφανίσεις», τόνισε ο Πορτογάλος εξτρέμ και συνέχισε:
«Ναι, είναι πάρα πολύ σημαντική. Τα πέντε γκολ που βάλαμε, όπως και το μηδέν πίσω. Η άμυνα ήταν πολύ καλή και η επίθεση επίσης. Είναι πολύ καλό αποτέλεσμα προκειμένου να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση για εμάς και για αυτούς που μας υποστηρίζουν. Θέλουμε να έχουμε εδώ πολύ κόσμο και την υποστήριξή του, για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε».