Eπανεμφάνιση του Ποντένσε με τα ερυθρόλευκα μετά από 472 μέρες, με γκολ!

Ο Nτάνιελ Ποντένσε αγωνίστηκε ξανά με τον Ολυμπιακό, 472 ημέρες μετά τον τελικό του Conference League, συνδυάζοντας την επανεμφάνιση του με γκολ κόντρα στον Πανσερραϊκό!

Eπανεμφάνιση του Ποντένσε με τα ερυθρόλευκα μετά από 472 μέρες, με γκολ!

Ονειρώδης ήταν η επάνοδος του Ντανιέλ Ποντένσε με τα «ερυθρόλευκα»!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αγωνίστηκε ξανά για λογαριασμό του Ολυμπιακού, 472 ημέρες μετά τον τελικό του Conference League και συνδύασε την επανεμφάνιση του με γκολ κόντρα στον Πανσερραϊκό!

Ο Πορτογάλος μπήκε στο ματς στο 67ο λεπτό, περνώντας στη θέση του Καμπελά, με τον κόσμο των νταμπλούχων Ελλάδας να τον αποθεώνει ξεσπώντας σε θερμά χειροκροτήματα.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του 29χρονου εξτρέμ μετά τον τελικό κόντρα στη Φιορεντίνα, στην OPAP Arena (29/05/2024).

Μάλιστα γιόρτασε την επιστροφή του σκοράροντας το τρίτο γκολ των Πειραιωών τρία λεπτά μετά την είσοδο του!



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110