«Κλειδί» στον Ολυμπιακό η συνεργασία των Καρεμπέ, Μαρτίνς, Μοντέστο

Ο σημαντικός ρόλος του Καρεμπέ, η συνεργασία και η στήριξη στον Μαρτίνς και η παρουσία του Μοντέστο στον φετινό Ολυμπιακό.

«Κλειδί» στον Ολυμπιακό η συνεργασία των Καρεμπέ, Μαρτίνς, Μοντέστο

Ο Φράνκο Σολδάνο μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και την Τετάρτη αναμένεται στη χώρα μας. Ένα πολύκροτο σίριαλ, το οποίο θα έχει αίσιο τέλος όπως όλα δείχνουν. Ο Ολυμπιακός με εξαιρετικούς χειρισμούς πήρε γρήγορα τον επιθετικό και μάλιστα αυτόν που ήθελε. Για τον Μαρτίνς ήταν βασικό να έρθει ο παίκτης που θα καλύψει το κενό στην επίθεση πριν καν αρχίσουν ξανά οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Στις 2 Ιανουαρίου θα είναι στην Ελλάδα και στις 3 αναμένεται να πιάσει δουλειά στον Ρέντη αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις και πέσουν οι υπογραφές. Τον Φράνκο Σολδάνο ο Ολυμπιακός τον ήθελε από το καλοκαίρι και τον παίρνει σε ένα σημείο που έχει μεγάλη ανάγκη από έναν παίκτη που θα σκοράρει. Ελπίζει πως ο 24χρονος Αργεντινός θα δώσει λύση στο πρόβλημα.

Η προσθήκη του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι προϊόν του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο είχαν εντοπίσει τον παίκτη, τον είχαν περάσει από… κόσκινο και επέμειναν να έρθει στο λιμάνι. Κάπου εδώ υπάρχει ένα λεπτό σημείο στο οποίο πρέπει να σταθούμε. Αυτό δεν είναι άλλο από την εξαιρετική συνεργασία που έχουν τα δύο στελέχη με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Από το καλοκαίρι οι τρεις τους συνεργάζονται άψογα σε όλα τα επίπεδα και εκείνο που φαίνεται πως υπάρχει είναι μία σχέση εμπιστοσύνης. Ο Καρεμπέ είναι πολύ κοντά στην ομάδα με καθημερινή παρουσία στον Ρέντη. Είναι ο άνθρωπος επίσης που ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Μαρτίνς όταν τον έστησαν στον τοίχο το περασμένο καλοκαίρι λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων στα φιλικά. Είναι αυτός που τον έφερε και τον πιστεύει και η συνεργασία μαζί του είναι πολύ καλή.

Ο Μοντέστο από την άλλη επίσης είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Βοηθούν τους ποδοσφαιριστές και έχουν πάρει πολύ ζεστά την προσπάθεια. Το σημαντικό είναι πως κανείς δεν ξεπερνάει τη λεπτή γραμμή και τα όρια που υπάρχουν στη δουλειά. Υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία και είναι ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο που υπάρχει στον φετινό Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό πως αναφερόμαστε σε ανθρώπους που ξέρουν το ποδόσφαιρο και τέτοιοι πρέπει να στελεχώνουν τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό τιμ σε αυτόν τον τομέα με στελέχη που έχουν γνώση από το άθλημα.